MOBEL AUTO Servicii

Puteti beneficia de urmtoarele servicii la MOBEL AUTO, partenerul dumneavoastra auto specializat, din imediata apropiere.

Marcile noastre - Servicii
in aceasta locatie

  • ŠKODA
    • Vanzare
    • Service
Express Service

Express Service

Promisiunea firmei Mobel Auto, "Solutia Calitatii", nu se rezuma numai la inalta calitate a automobilului Skoda, ci si la faptul ca in prezent Mobel Auto are cea mai pregatita si rapida echipa profesionista de service.
Competenta profesionala si experienta personalului angajat, alaturi de colaborarea cu importatorul general Porsche Romania sustin garantarea unor lucrari de calitate.
Mobel Auto a investit si continua sa investeasca in reteaua sa de service pentru ca eventualele dumneavoastra probleme sa fie rezolvate cu maximum de promptiutudine si eficienta. Lucrari de complexitate medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, anvelope.

Receptie directa

Receptie directa

Un serviciu de diagnoza in prezenta clientului, dedicat fiecarei marci in parte si efectuata cu un echipament tehnic de varf, menit sa va ofere din prima clipa siguranta ca “sunteti pe maini bune”.
Noi va oferim consultanta. Dumneavoastra decideti.

Statie ITP

Statie ITP

Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra.

Tinichigerie

Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.

Vopsitorie

Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.

Tratamente speciale

Tratamente speciale

Oferiti-i masinii dumneavoastra ingrijirea de care are nevoie. Vopseaua isi pierde stralucirea si se matuieste din cauza caldurii, a frigului sau a prafului. Tratamente periodice mentin aspectul impecabil al masinii dumneavoastra.

Anvelope

Anvelope

Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulati in conditii de siguranta.

Serviciu tractari

Serviciu tractari

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare. Trebuie numai sa apelati numerele 0744 377 089 sau 0723 155 222 si veti beneficia de ajutor prompt.

Programare telefonica

Programare telefonica

Doriti sa va rezolvati o problema de service si nu aveti timp pentru programare ? Nimic mai simplu! Sunati la 0244 599 993 sau 0244 599 994 si consilerii nostri de service va vor programa in cel mai scurt timp posibil! sau [email protected]

Preluare si restiturie autovehicul

Preluare si restiturie autovehicul

Venim la tine acasă și preluam automobilul, urmând să îl returnăm după finalizarea
lucrărilor de service.

Finantare - consiliere

Finantare - consiliere

Vreti sa achizitionati o masina dar nu aveti posibilitatea de a o plati integral? Visul dumneavoastra poate deveni realitate prin intermediul firmei noastre, dealer autorizat al Porsche Romania. Acum, cand numarul firmelor de leasing este in continua crestere, este foarte simplu de obtinut creditul de care aveti nevoie pentru a achizitiona un autoturism Skoda.
Numerosii nostri parteneri, Raiffeisen Leasing Romania, HVB-Leasing, BCR Leasing, Porsche Bank, Porsche Leasing Romania, Volksbank Leasing, Motoractive se intrec in oferte pentru a va oferi cea mai buna solutie. Va asteptam la showroomul nostru sau la sediul firmei pentru a va ajuta sa alegeti masina de care intr-adevar aveti nevoie. Consilierii nostri de vanzari stau la dispozitie pentru orice nelamurire.

Autovehicul la schimb

Autovehicul la schimb

Pentru cazuri exceptionale am gasit solutia deplasarii dumneavoastra la birou si inapoi la noi. – Masina la schimb, la un pret special.

Accesorii, Shop

Accesorii, Shop

Fiecare dintre noi are preferinte diferite in ceea ce priveste o masina: unii isi doresc o masina sportiva, altii un sunet perfect sau doar o plimbare confortabila folosind un sistem de navigare... Acum va puteti personaliza masina folosind gama variata de accesorii oferite de Mobel Auto... Bucurati-va de calatorie!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.